Den kommende opstand: Miljøet

Oprydning i internetanarkivet

Her var før udkastet til en oversættelse af en af kredsene fra Den kommende opstand. Teksten findes nu i bogform, efter at forlaget After Hand udgiver Den kommende opstand. Jeg vil anbefale at læse teksten i den form, trykt i bog eller digitaliseret.

Der er sket så meget med den tekst siden, at det gamle udkast må sige farvel. Blot en af de små nødvendige reduktioner af støj der gør bedre udvalg i overfloden af tekst mulige. Hvis nogen, af akademisk eller anden interesse, skulle have lyst til at stadig læse den, kan den godt findes frem og sendes, og ellers kan man sikkert finde den på en cache derude på internettet.

6 Replies to “Den kommende opstand: Miljøet”

  1. Såvitt jag kan förstå ter sig “opstand” som en rimlig översättning. Det kan noteras att boken i Tyskland omtalas som “Der kommende Aufstand”, dock utan att ha översatts till tyska vad jag kan se.

  2. Tack för länket Rasmus. ‘Aufstand’ verkar närmare ‘opstand’. På engelskan skulle ‘opstand’ nog betecknas som “uprising” dock… Inte att det är det viktigaste att repräsentera någon ursprunglig fransk text (jag kan inte ens läsa franska), men därimot hitta danska begrepp som är bra att använda.

Comments are closed.