Brud 1 & 2 om ‘Kommunisering’ næsten udsolgt

Brud blev så lang at den måtte kaldes et dobbeltnummer. Den har været ude i nogle måneder nu og er næsten udsolgt. Det er altså sidste chance for at skaffe sig et eksemplar. Man kan ikke bare trykke nogle flere, print-on-demand agtigt – forsiden er et træsnit, trykt på i olie; indmaden er lavet på risograf i tre farver og master-siderne ligger i skraldespanden.

Dobbeltnummeret indeholder bl.a. bidrag om Pariserkommunen og kabbalistisk skabelse, med profetier fra natten og feltnoter fra Istanbul, personlige beretninger og 25 teser. Oversættelser bl.a. af David Graeber (Grundkommunisme), Endnotes (om begreberne Spontanitet, Formidling, Brud), Anna O’Lory (selvorganisering i Grækenland), Tiqqun (fra Indføring i Borgerkrigen), Claire Fontaine og det Delhi-baserede kollektiv Faridabad Majdoor Samachar.

Skriv til brud [snabel-a] riseup.net og bestil et eksemplar. Bogen kan også skaffes i to bogcaféer i Svendborg, så vel som Møllegades Boghandel og Solidaritetshuset i København.